UV TISK | AS REKLAME

as-reklame.eu

UV-TISK

UV-TISKUV-TISKUV tiskanje je eden najbolj prilagodljivih in vznemirljivih postopkov tiskanja, kar jih je bilo kdaj ustvarjenih, njegova uporaba pa je skoraj neomejena.
Pripomočki, darila, napisi, trgovsko blago, elektronika, keramika, nakit in izdelki za dom so le nekateri komercialni sektorji, ki se jih dotika tehnologija UV-tiskanja.

UV-TISKUV-TISK


Nudimo vam barvni UV tisk na praktično vse površine
UV tisk nam z inovativno tehnologijo omogoča neverjetno trdnost in obstojnost odtisa, kjer barve takoj po dotiku površine osvetlijo posebne UV žarnice, ki s polimerizacijo zapečejo tisk na površino. Tiskamo na praktično vse materiale.


AS REKLAME kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 070 814882. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - UV-TISK ...

UV-TISK - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Cesta v Zajčjo dobravo 12
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 68639015


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran as-reklame.eu - UV-TISK na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani as-reklame.eu - UV-TISK, in s tem sporočamo drugim, kaj as-reklame.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


UV-TISK - UV TISK | AS REKLAME

as-reklame.eu

as-reklame.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam