Tisk na majice | AS REKLAME

Tisk na majice

TISK-MAJIC

TISK-MAJICTISK-MAJICV podjetju As Reklame vam nudimo kakovosten tisk na majice po vaši izbiri. Za tiskanje majic uporabljamo različne tehnologije tiska, zato lahko tiskamo na skoraj vse vrste tekstila. Z veseljem vam pomagamo pri pripravi grafike za tisk v primeru, da je nimate.

TISK-MAJICTISK-MAJIC


Tisk na majice

Oblikujte majice po meri! Ustvarite unikatna oblačila zase, svoje prijatelje, družino in več. Ne glede na to, ali načrtujete za rojstnodnevno darilo, interno šalo ali karkoli drugega, z majico po meri ne boste zgrešili! Majice po meri so res odlično darilo. So edinstveni, zabavni in nihče drug nima enake majice! Tiskanje majic po meri je lahko težavno, če ga poskušate narediti doma, zato prepustite težji del nam. Tudi če ustvarjate srajco po meri zase, je tisk na srajce po meri vedno odličen in preprost način, da se izrazite! Dodajte svoj logotip ali dizajn še danes in prepustite nam tisk vaših majic. Brskajte po naših stotinah predlog ali naložite svoj dizajn! Naša ekipa je pripravljena pomagati pri vseh vaših potrebah, pa naj gre za pomoč pri ustvarjanju, izbiri srajce ali kar koli drugega.


AS REKLAME kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 070 814882. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - TISK-MAJIC ...

TISK-MAJIC - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Cesta v Zajčjo dobravo 12
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 68639015


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran as-reklame.eu - TISK-MAJIC na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani as-reklame.eu - TISK-MAJIC, in s tem sporočamo drugim, kaj as-reklame.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


TISK-MAJIC - Tisk na majice | AS REKLAME

as-reklame.eu

as-reklame.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam