Temnenje stekel | AS REKLAME

Temnenje stekel

TEMNENJE-STEKEL

TEMNENJE-STEKELTEMNENJE-STEKELZa temnenje stekel uporabljamo visoko kvalitetno folijo, zato vam nudimo 8 letno garancijo na folijo kot tudi na samo vgradnjo. Temnenje stekel na vozilih ni samo vizualni dodatek oziroma sprememba pač pa nudi veliko prednosti, zato se za ta poseg na vozilu odloča vedno večje število zasebnih strank in podjetij.

TEMNENJE-STEKELTEMNENJE-STEKEL


Temnenje stekel

Zatemnitev stekla, je lahko učinkovita pri preprečevanju škodljivega UV-sevanja sonca. Barvanje se pogosto uporablja za avtomobile, vendar se lahko uporablja tudi doma ali v pisarni, da ohranja vaše okolje hladno, zmanjša stroške klimatizacije, zaščiti okolje z znižanjem računov za elektriko ter zaščiti preproge in pohištvo pred razbarvanjem. Zatemnitev oken doma ali pisarne zahteva svetlejši odtenek kot pri avtomobilih, ker lahko pride do toplotnega loma na velikih zatemnjenih površinah, če so pretemne!


AS REKLAME kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 070 814882. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - TEMNENJE-STEKEL ...

TEMNENJE-STEKEL - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Cesta v Zajčjo dobravo 12
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 68639015


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran as-reklame.eu - TEMNENJE-STEKEL na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani as-reklame.eu - TEMNENJE-STEKEL, in s tem sporočamo drugim, kaj as-reklame.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


TEMNENJE-STEKEL - Temnenje stekel | AS REKLAME

as-reklame.eu

as-reklame.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam