Lasersko graviranje | AS REKLAME

as-reklame.eu

LASERSKO-GRAVIRANJE

LASERSKO-GRAVIRANJELASERSKO-GRAVIRANJELasersko graviranje je postopek, pri katerem se materiali uparijo v hlape, da se vgravirajo trajne, globoke oznake. Laserski žarek deluje kot dleto in zareže oznake tako, da odstrani plasti s površine materiala. Laser zadene lokalizirana območja z ogromnimi ravnmi energije, da ustvari visoko toploto, potrebno za uparjanje.

LASERSKO-GRAVIRANJELASERSKO-GRAVIRANJE


Lasersko graviranje

Graviramo lahko na različne materiale: Titan, medenina, baker, aluminij, nerjavno jeklo, kaljeno jeklo, grafit, keramika,… . Pri svojem delu uporabljamo kvaliteten stroj nemškega porekla, s katerim lahko dosežemo kvaliteto površine do Ra 0,8 µm kar je povsem primerljivo s kvaliteto površine, ki je izdelana po postopku erodiranja. Izdelamo lahko napise, zahtevnejše dizajne in manjše ter precizne forme, ki jih ni moč izdelati s konvencionalnimi postopki na 2D in 3D površine . Globina gravure je lahko od 0,02 mm do 3mm.


AS REKLAME kontakt


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 070 814882. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - LASERSKO-GRAVIRANJE ...

LASERSKO-GRAVIRANJE - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Cesta v Zajčjo dobravo 12
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 68639015


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran as-reklame.eu - LASERSKO-GRAVIRANJE na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani as-reklame.eu - LASERSKO-GRAVIRANJE, in s tem sporočamo drugim, kaj as-reklame.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


LASERSKO-GRAVIRANJE - Lasersko graviranje | AS REKLAME

as-reklame.eu

as-reklame.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam