Podjetje AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Pri podjetju AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz. nas kontaktirajte preko telefona ali Emaila in z veseljem vam bomo pomagali.

AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

KONTAKTKONTAKT

AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Cesta v Zajčjo dobravo 12
    1000 Ljubljana

Zastopnik/Ustanovitelj: Sanel Čohodar


Davčna št.: 68639015 ( nismo davčni zavezanec )

Matična št.: 8462186000

TRR: SI56 0284 3026 3107 636


AS REKLAME kontakt

Kontaktni podatki podjetja AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. 070 814882. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – Na strani AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. ...

AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli


AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

Cesta v Zajčjo dobravo 12
    1000 Ljubljana

Davčna št.: 68639015


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran as-reklame.eu - AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani as-reklame.eu - AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p., in s tem sporočamo drugim, kaj as-reklame.eu ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p. - Podjetje AS REKLAME, Sanel Čohodar s.p.

as-reklame.eu

as-reklame.eu uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Sprejemam